DaIleR 0 Parašė Sausio 22 Rode kad usb cyrex [r] idetas uz 1 taska ir be pardavejo. paspaudziau pirkti ir parase kad nupirkau uz 10k prasau grazinti 10k tasku o skino nebereikia, siunciu demo kaip irodyma ten kazkur gale, bet pats ziurejo per demo nerodo kad buvau atidares meniu , turbut del to nes buvau spectate... krc... fun 🙂 demo link: logas nuo 15:50 kazkur https://www97.zippyshare.com/v/nGXEF0h9/file.html Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rokuse 40 Parašė Sausio 22 1. Daikto įdėjimas į turgų - MINIMALI suma 50 Taškų 2. Peržiūrėjus logus šiandien tu nuo 15:50 iki 16:00 ir toliau turėjai tik 3k ir 3k++ 3.Shop ATIDARYMAS BŪTŲ BUVĘS PARODYTAS IR BŪNANT SPEC. Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
DaIleR 0 Parašė Sausio 22 Ne taip supratai, demo iraso laikas 15 min 50 sec ir parodo kad nupirkau ta itema, cia buvo pries valanda kokia juk Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
DaIleR 0 Parašė Sausio 22 man rase turgaus meniu kad itemui nepriskirtas pardavejas ir kaina ==1 Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Rokuse 40 Parašė Sausio 22 Susisiek per žaidimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų